• Hoofdstraat 91 - 6436CD - Amstenrade
  • Ma.- Vrij.: 08.00 tot 18.00 uur
Hoe kan ik u helpen?

Vegetarisch lunchgerechten deel 2

Wat kun je lunchen als vegetariër

Om die vraag te beantwoorden had ik eerder deze week al eens mijn eerste 7 lunchgerechten geplaatst. Dit zijn de volgende 7 die je van mij krijgt en die ik zelf in mijn 14 dagen vegan lunch challenge heb gebruikt.

dag 8: Maandag beginnen met de toren energie, boekweit wafels met huttekase blauwe bessen, banaan, goldkiwi, komkommer met radijs.

Dag 9: Speltwafels, met geitenkaas 30+, komkommer, tomaat, avocado en paprika! altijd lekker en zeker gezond.

Dag 10: Geen tijd voor het avondeten vanavond dus tussen de middag groene asperges met spinazie en volkoren rijst. #mijnavondetenbestonduiteenkomsoepmet2snedenspeltbrood

Dag 11: Inmiddels dag 11 en wat gaat het gemakkelijk, een flinke portie magere kwark met vers gesneden fruit (kiwi, blauwe bessen, mango, ananas en rode meloen) daarbij wat verse noten en wat kokos schaafsel.

Dag 12: 4 boekweit wafels met blauwe bessen, kiwi, banaan en komkommer hieronder magere kwark gesmeerd

Dag 13 Rauwkostsalade met verse peterselie en soja bonen. Deze bonen moet je goed koken anders blijven ze hard en dat is niet lekker.

Dag 14: Verse quinoa salade met rucola sla, Kaapse goudbessen, bramen en wat rauwkost. Super lekker en gezond!!

14 dagen zijn zo voorbij en als vlees en vis eter mis ik het totaal niet. Ben benieuwd of jij dit ook kunt en wat jij van de gerechten lekker gaat vinden.