• Hoofdstraat 91 - 6436CD - Amstenrade
  • Ma.- Vrij.: 08.00 tot 18.00 uur
Hoe kan ik u helpen?

We gaan weer naar school of aan het werk.

Voedingsapp Vytal goedkoop - aanbieding en gemakkelijk - Sportvoedingscoach

De riem die in de zomer een gaatje losser is gegaan moet nu wel weer een gaatje strakker. In de vakantie zijn de keuzes vaak lekker en iets minder gezond. Hoe kun je nu met een aantal simpele tips de vakantie kilo’s kwijt raken.

De 6 tips

Tip 1: Ga op vaste tijden eten, voor je lichaam is niks vervelender dan een onregelmatig eetpatroon. Of het nu 3, 4 of 5 maaltijden op een dag zijn hou het ritme erin.

Tip 2: Op vakantie was je misschien al snel gewend om ongezondere tussendoortjes te eten het is nu belangrijk om de gezondere draad weer op te pakken. Pak een appel in plaats van chocolade en eet een stuk meloen en niet de zak chips. Nog zin in een ijsje, waterijs is ook een ijsje.

Tip 3: Wandelen is ook ontspanning, als je thuis bent dan wil je weer lekker in beweging komen. Loop eens naar de supermarkt of doe nog wat leuke activiteiten met de kinderen. Voetballen op het pleintje, badmintonnen in de tuin of misschien ligt er wel een openbaar sportveld in de buurt waar je lekker bezig kunt zijn. Voor veel sportverenigingen begint het sportseizoen weer vroeg zorg dat je er dus fit aan kunt beginnen.

Tip 4: Was je op vakantie gewend om je bord zo vol mogelijk te scheppen? Denk nu weer aan de normalere porties. Vergeet niet dat veel eten ook meer calorieën zijn maar dat wat je weggooit ook zonde van het geld is.

Tip 5: Eet meer vezels, dat lekkere stokbrood of dat witte zachte broodje. Allemaal lekker maar zonder vezels. Het gevolg je eet er meer van dan je lichaam eigenlijk nodig heeft. Doe daarom meer vezels eten. Dat is een stuk gezonder en ook nog eens voedzamer.

Tip 6: Begin je weer met werken dan is het goed om vooraf je lunch box te maken. Een goed gevulde broodtrommel met lekkere en gezondere dingen doet je lichaam goed en houdt de concentratie erin.

Voedingsapp met 20% korting

Denk je dat het je gaat lukken? Is dat niet het geval dan kun je gebruik maken van de persoonlijke voedingsapp. Nu met 20% korting dat betekent dat je al vanaf €20,00 voor 3 maanden gebruik kunt maken van de persoonlijke voedingsapp en de korting kan oplopen tot zelfs €30,00. Gebruik daarvoor de kortingscode Zomer2021 en denk aan de hoofdletter.