• Hoofdstraat 91 - 6436CD - Amstenrade
  • Ma.- Vrij.: 08.00 tot 18.00 uur
Hoe kan ik u helpen?

Zet die rommel overboord

online coaching - sportvoedingscoach.eu

Denk je dat het anders moet of weet je dat zeker. Je gezondheid bepaald voor een groot deel je (zakelijke) succes maar niet hoe gelukkig je je gaat voelen. Heb je last van energieverlies of met je dat je gewoon niet lekker in je vel zit. Je minder fit bent of gewoon te snel stress hebt dan is er altijd de vraag waar begin ik?

De eerste hulpvraag is op het internet. Even via de zoekmachine je klachten invullen en je komt meteen een oerwoud van tegenstrijdige verhalen. Je probeert van alles, tot je echt merkt dat het allemaal niet helpt.

De 2de hulpvraag is vrienden in de warme kring. (Directe omgeving) daar krijg je niet alleen gevraagde maar ook veel ongevraagde antwoorden. Uiteindelijk weet je het niet meer. Want wie wilt nu zijn hele patroon veranderen, anders gaan eten, je fitter voelen, vitaler zijn en tot slot lekker genieten!! Ben jij dat die dat wel wilt en heb jij inderdaad geen idee hoe je moet starten? Laat het mij weten en we plannen een vrijblijvende afspraak in.

Met een “niet lang praten maar gewoon beginnen” aanpak op het gebied van voeding laat ik je zien dat verandering in een gezondere leefstijl vooral start bij het hebben van de juiste mindset.

One Reply to “Zet die rommel overboord”

  1. Klopt als een bus, ik heb een mail gestuurd voor een afspraak. #heberzinin

Comments are closed.