• Hoofdstraat 91 - 6436CD - Amstenrade
  • Ma.- Vrij.: 08.00 tot 18.00 uur
Hoe kan ik u helpen?

Services

De locatie

Hoofdstraat 91 - 6436CD - Amstenrade

Mogelijkheden

Evidence based en veel ervaring

Om de diensten zo goed mogelijk aan te bieden is het belangrijk dat alles wetenschappelijk te onderbouwen is. Net zo belangrijk is het plezier dat u in het programma heeft. De combinatie wetenschappelijk en plezier zorgen ervoor dat u uw doel(en) kunt behalen.

Gezonder eten

Eten naar behoefte werkt positief in een gezondere levensstijl. Het lichaam krijgt daarbij de brandstof die nodig is. Niet de brandstof waar we zin in hebben.

Lekker sporten

Gezonder eten en bewegen gaan erg goed samen. Heeft u hulp nodig bij een sportkeuze dan kunnen we daarin ook ondersteunen.

Wat is het doel?

Hoe werkt het

Als je je lichaam gaat voeden met dat wat je denkt dat goed is dan kan dit de verkeerde brandstof zijn
Ik leer je hoe je de juiste brandstof uit je voeding kunt halen zonder streng dieet.

Voeding – bewustwording – bewegen – nachtrust Online coach sessie In de huidige economie ( 24 /7 ) maar ook door de corona crisis zijn we steeds meer opzoek naar de ideale manier van coaching. Afspraken inplannen om iemand in de praktijk de bezoeken of iemand langs te laten komen … Continue reading Online coach sessie

Met persoonlijke begeleiding wordt het nog gemakkelijker om je doel(en) te behalen. Met de stok achter de deur blijf je gemotiveerd, geïnspireerd en leer je omgaan met een verbeterd eetpatroon.

Met de persoonlijke voedingsapp heb je meteen toegang tot +1500 recepten. Deze persoonlijke voedingsapp wordt helemaal ingesteld volgens behoefte. Daarbij wordt er rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren (ik lust geen zuurkool) allergenen, geloofsovertuiging, aantal maaltijden per dag en uiteraard je nachtrust en inspanning.

Duurzame inzetbaarheid, een inzetbaarheidscoach, woorden die steeds vaker op de werkvloer komen. Toch is het erg belangrijk dat een werkgever maar ook een werkgever weet wat de meerwaarde hiervan kan zijn. Het verduurzamen van de inzetbaarheid voor de werknemer en uiteindelijk ook de werkgever.

De meeste sporters willen het beste resultaat uit hun prestaties halen. Hiervoor is het belangrijk dat ieder puzzelstukje op de juiste plek ligt. Niet alleen je kleding, uitrusting, materiaal en slaap komen daarbij kijken. Nee je voeding speelt hier ook een belangrijke rol in. Samen gaan we kijken op welke manier je de beste resultaten kunt behalen.

Begin de dag met een schaal vol vitamines en mineralen.

Iedere dag, voldoende vitamine en mineralen binnenkrijgen kan al op een eenvoudige manier.