• Hoofdstraat 91 - 6436CD - Amstenrade
  • Ma.- Vrij.: 08.00 tot 18.00 uur
Hoe kan ik u helpen?

vragen

Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden.
Deze vragenlijst wordt steeds geüpdatete

Heeft u andere vragen stel ze dan gerust info@sportvoedingscoach.eu 

Wil je meer weten over je dagelijkse voeding dan kun je contact opnemen met de Sportvoedingscoach. Of het nu gaat om jij als sporter, jij als persoon, mensen met overgewicht, ondergewicht of als je gewoon vitaler wilt zijn. De Sportvoedingscoach is er voor iedereen.

Afhankelijk van de keuze die je maakt kan er een weegmoment in gepland worden. Een weegmoment zit standaard bij een persoonlijk traject of kun je in de regio Parkstad ook als los product kiezen. 

Er kan een biometrische meting plaatsvinden of een huidplooimeting.

Als er gekozen wordt voor de Sportvoedingscoach dan proberen we zo goed als mogelijk zoveel mogelijk met natuurlijke producten te werken. Zo min mogelijk pakjes en kant en klare gerechten. 

De Sportvoedingscoach houdt rekening met allergenen en intoleranties. De Sportvoedingscoach is geen dokter. Bij enige twijfel of onvoldoende deskundigheid zal er een doorverwijzing plaatsvinden.

Wanneer er gebruikt wordt gemaakt van supplementen dan is dit alleen als aanvulling op het voedingspatroon en niet als vervanger van de dagelijkse voeding. Wanneer de basisvoeding goed is heb je vaak geen supplement nodig. Je ziet het gebruik van supplementen wel terug bij de (top)sporter. 

Normaal gesproken moet je in een voedingsapp bijhouden wat je dagelijks eet. Bij deze voedingsapp  hoeft dit niet. Je vult je variabele in en er komt een dagelijkse voedingsschema te voorschijn. Die voldoet aan alle eisen.

Het is mogelijk om op locatie (ambulant) te werken. Bij een persoonlijk traject zal de Sportvoedingscoach altijd bij u thuiskomen.

De Sportvoedingscoach zal geen sponsordeals afsluiten in een niche waar de Sportvoedingscoach al actief in is.  Voor duursporters wordt een uitzondering gemaakt.

De kosten per traject staan op de website vermeld. Indien u gebruik wilt maken van de voedingsapp of de gewichtsmeting kunt u deze bestellen via de webwinkel. 

Wilt u een persoonlijk traject starten dan kunt u via mail contact opnemen.

Heb je vragen, neem dan gerust contact op!