• Hoofdstraat 91 - 6436CD - Amstenrade
  • Ma.- Vrij.: 08.00 tot 18.00 uur
Hoe kan ik u helpen?

Persoonlijke begeleiding

Voeding - bewustwording - bewegen - nachtrust

Persoonlijke begeleiding

Zit je niet lekker in je vel, ben je vaker vermoeid en is je eetpatroon niet op orde? Ga je met tegenzin op de weegschaal staan en ben je tot de conclusie gekomen dat het anders moet? Als het niet lukt, dan betekend het niet dat het niet kan. Misschien is je aanpak niet goed of niet goed genoeg. Wat dan ook de reden is maakt nu niet veel uit. Belangrijk dat JIJ de stapt wilt nemen om een bewuster leven te gaan krijgen. Een gezonder eetpatroon, meer bewegen, een betere nachtrust en tijd voor jezelf. Met deze bewustwording creëer je een andere eigen “ik”

Kort - midden en langer termijn doelen

Motiveren en inspireren

Wanneer je resultaten boekt en je de vooruitgang kunt meten dan ben je bereid door te pakken. Met de bewustwording leer je niet alleen wat nodig is om een bewuster leefpatroon te creëren je leert ook hoe je met simpele handvaten van ongezond eten, gezonder en gezond eten kunt maken. Door deze gedragsverandering ben je samen met je coach gemotiveerder dan ooit om je persoonlijke kort – midden en lange termijn doelstellingen te kunnen behalen.

Eetpatroon

We verbannen niks uit het eetpatroon. We kijken samen wat er nodig is om beter te kunnen functioneren.

Slaap

Je nachtrust is een belangrijke schakel in het behalen van je doelstellingen. Door een betere nachtrust te creëren worden de doelen (op termijn) bereikt.

Bewustwording

Alles kun je leren maar vaak vergeet je de basiskennis te gebruiken. Door bewuster met je leefpatroon om te gaan kun je weer genieten van de kleine dingen.

Bewegen

Iedere dag een stukje wandelen! ja dat helpt al maar wat als je daar geen tijd voor vrij kunt maken? samen kijken we niet naar de dingen die niet mogelijk zijn maar kijken we naar dat wat wel mogelijk is.