• Hoofdstraat 91 - 6436CD - Amstenrade
  • Ma.- Vrij.: 08.00 tot 18.00 uur
Hoe kan ik u helpen?

Voeding - Mindset - kennisoverdracht - trainingsdoelen - brandstofkeuze

Sportvoeding

Wanneer je sport dan is je voeding erg cruciaal. De verkeerde brandstofkeuze bepaald of je wint of tevreden moet zijn met een minder goed resultaat. Bij het sporten gaat het niet alleen om je lichamelijke gezondheid maar ook om je mentale gezondheid. Als je goed voor jezelf zorgt dan bevorderd dit je prestaties en heb je minder kans op blessures. Als je het eetpatroon aanpast op je inspanningen dan merk je binnen afzienbare tijd het verschil. Zou je je inspanningen aanpassen aan je eetpatroon dan zit je binnen de kortste keren stil.

Wanneer je een doel voor ogen hebt wil je er alles aan doen om dit doel te kunnen behalen. Met de juiste inname van de energie wordt er ook een gecontroleerde energie uitgifte gegeven. Nee we maken het niet ingewikkeld hoor. Anders gezegd, des te beter de brandstof hoe meer vermogen. Met deze veranderingen gaat de Sportvoedingscoach jou helpen.

Planning

Niks is lastiger dan werken zonder planning. Als je op vakantie gaat, als je boodschappen gaat doen zelfs studeren. Alles doe je met een planning. Wat ga je leren?

Vitamine en supplementen.

Wat je op je bord hebt liggen bevat ook voedingswaarde. Wat je niet ziet zijn de vitamines en mineralen. Tijdens de coaching zal je hier meer over krijgen te weten. Ook het effect van het juiste supplement op de juiste tijd.

Data en onderzoeken

We werken zoveel mogelijk op evidence based basis. Toch leren we ook dat in een aantal gevallen de praktijk anders uitwijst dan de theorie. Tijdens dit traject krijg je de beschikking over: