• Hoofdstraat 91 - 6436CD - Amstenrade
  • Ma.- Vrij.: 08.00 tot 18.00 uur
Hoe kan ik u helpen?

Lancering Drie Nieuwe E-books in September 2023

health - huslte - sportvoedingscoach.eu-min

AANKONDIGING: Nieuwe Publicaties in September 2023

Na een periode van acht maanden vol veranderingen en zelfreflectie, ben ik enthousiast om jullie te vertellen over mijn nieuwe avontuur. Mijn handschrift mag dan wel op een doktersrecept lijken, maar gelukkig laat mijn laptop me toe om mijn ervaringen en gedachten op een duidelijke manier met jullie te delen.

Ik presenteer u met trots de lancering van drie e-books

  1. Van Basisprincipes tot Dagelijkse Keuzes: Een uitgebreide gids over gezond eten, dagelijkse routines, diëten, en alle facetten van een gebalanceerde levensstijl.
  2. Gezond & Budgetvriendelijk: Uw go-to bron voor voedzame schoolmaaltijden, tussendoortjes en het ideale ontbijt.
  3. Health & Hustle: Reeds door experts bestempeld als de ‘bijbel voor duursporters’. Buiten de digitale versie komt er ook een gelimiteerde fysieke oplage. De vooraankondiging voor reserveringen zal spoedig online beschikbaar zijn.

health - huslte - sportvoedingscoach.eu-min