• Hoofdstraat 91 - 6436CD - Amstenrade
  • Ma.- Vrij.: 08.00 tot 18.00 uur
Hoe kan ik u helpen?

Een persoonlijk voedingsschema, met boodschappenlijstjes en recepten voor de prijs van 6 pakken melk.

Gezonder eten met je smartphone. Hoe stoer zou dat nou niet zijn. Er zijn allerlei apps die dat beloven maar naar veelvuldig testen heeft de Sportvoedingscoach met Vytal het nieuwste van het nieuwste in huis. Zoek je een gratis voedingsschema dan staan er duizenden op internet, helaas is er vrijwel geen een die voldoet aan jou persoonlijke wensen en instellingen. Al vanaf €5,50 euro per maand kun je bij de Sportvoedingscoach gebruik maken van de app. €5,50 euro dat zijn 6 pakken halfvolle melk van de Lidl. Je ziet meteen je persoonlijke voedingsschema, je boodschappenlijstje en je krijgt de mogelijkheid om je gezinsleden in de boodschappenlijst mee op te voeren. De voedingsapp heeft namelijk deze mogelijkheid. Ga je koken dan staat er bij iedere maaltijd een uitgebreide bereidingswijze bij. Dus dames de man kan dus ook zo de keuken in.

Persoonlijke voorkeuren zijn juist belangrijk.

Iedere persoon is uniek, daarom is het belangrijk dat je het voedingsschema zo persoonlijk mogelijk kunt maken, alleen dan heb je een persoonlijk voedingsschema. Je persoonlijke doelstellingen, allergieën, intoleranties, dieetvoorkeuren maar ook het aantal maaltijden dat je op een dag wilt eten kun je invoeren.

Voor iedereen

Ben je budget gebonden, heb je last van reuma, ben je diabetes of zijn jullie in verwachting? ook dan kun je met de nieuwste voedingsapp helemaal uit de voeten. Kortom voor bijna iedereen is er voor een betaalbare prijs een stok achter de deur en een persoonlijk voedingsschema op maat.

Wil je meer weten over deze mooie voedingsapp lees dan gauw verder en meld je vandaag nog aan.