Leestijd: 3 minuten

Wil je graag persoonlijk resultaat behalen? Ben je wel klaar met dat zoveelste dieet en wil je eens eten waar je zin in hebt zonder je aan allerlei regeltjes te willen houden? Eet je vaak het zelfde of worstel je al een tijd met je gezondheid? Lukt het niet om de kilo’s kwijt te raken of juist aan te komen? Of wil je graag je sportprestaties verbeteren.

Dieetvoorkeuren en allergieën

Dan heb ik de perfecte oplossing voor jou. Wacht die heb ik ook wanneer je diabetes bent, last hebt van reuma, liever vegetarisch/veganistisch eet, op je budget moet passen of zwanger bent. Volg je liever een keto of paleo dieet of halal? Ook dan ben je aan het juiste adres en kan ik je ook goed ondersteunen. Last van voedsel allergieën? Gluten, lactose intolerantie, soja, pitten en zaden, histamine zijn zo maar een aantal die op het lijstje staan en waar rekening mee gehouden wordt.

Doelgericht aan de slag onder eigen regie of onder begeleiding van en voedingscoach het is de keuze die jij maakt.

Eigen regie

Wat krijg je aangeboden: Hierbij maak je alleen gebruik van de voedingsapp en heb je naast de betaling geen andere verplichtingen. Je kunt 24/7 gebruik maken van de voedingsapp en je eigen voortgang monitoren. Ook zie je in een oogopslag je weekmenu en boodschappenlijstje staan, kun je deze aan jezelf mailen en eventueel direct online bestellen.

Duur van het programma: Het programma eigen regie is er voor 3-6-12 maanden. Er zit geen opzegtermijn bij maar wij nemen wel uiterlijk 1 week voor einde termijn contact met u op.

Kosten: facturatie is vooraf 3 maanden = €25,00 – 6 maanden = €45,00 – 12 maanden is €66,00

Met wat hulp kom ik er wel

Wat krijg je aangeboden: Hierbij maak je gebruik van de voedingsapp en zal de voedingscoach 1x per maand een online (video)belmoment inplannen.(10-15 minuten) Zo kijken we samen of de doelstelling nog haalbaar is en beantwoord de voedingscoach uw vragen. Je kunt 24/7 gebruik maken van de voedingsapp en samen doen we de voortgang monitoren. Ook zie je in een oogopslag je weekmenu en boodschappenlijstje staan, kun je deze aan jezelf mailen en eventueel direct online bestellen.

Duur van het programma: Het programma is er voor 3-6-12 maanden. Er zit geen opzegtermijn bij maar tijden het voorlaatste online (video)belmoment gaan we kijken hoe we eventueel verder kunnen gaan.

Kosten: facturatie is vooraf 3 maanden = €52,50 – 6 maanden = €87,00 – 12 maanden is €150,00

De voedingscoach is mijn steun

Wat krijg je aangeboden: Voor een aantal mensen is er behoefte aan die stok achter de deur. In dit programma maak je gebruik van de voedingsapp, is er ondersteuning via whatsapp en is er 1x per week een belmoment waarin we de voortgang bespreken. (15-20 minuten). .Je kunt 24/7 gebruik maken van de voedingsapp en samen doen we de voortgang monitoren. Ook zie je in een oogopslag je weekmenu en boodschappenlijstje staan, kun je deze aan jezelf mailen en eventueel direct online bestellen. Tevens is er een geheimen facebookgroep waarin meerdere keren per week tips, tricks en recepten worden geplaatst en meerdere (dames) trainingsvideo’s zijn terug te vinden die je gemakkelijk thuis kunt uitvoeren.

Duur van het programma: Het programma duurt 8 of 12 weken. Er zit geen opzegtermijn bij maar tijdens het voorlaatste online (video)belmoment gaan we kijken hoe we eventueel verder kunnen gaan.

Kosten: facturatie is vooraf 8 weken = €125,00 – 12 weken = €165,00

Toch nog vragen?

Lees dan onze FAQ pagina, zie je daar geen antwoord op je vraag dan mag je deze ook mailen.