• Hoofdstraat 91 - 6436CD - Amstenrade
  • Ma.- Vrij.: 08.00 tot 18.00 uur
Hoe kan ik u helpen?

Verdiep je juist nu in je voeding

Van veel sporten tot niet sporten of omgedraaid. Door de corona-crisis en de richtlijnen zijn er veel noodmaatregelen genomen die er ook voor zorgen dat de normale manier van sporten niet (meer) mogelijk is. Eerder deze maand werd al bekent dat kinderen tot 18 jaar met strikte regels buiten mogen gaan sporten en gisteren werd bekent dat de “niet” contactsporten 18+ mogen buitensporten. Helaas voor een grote groep sportschoolbezoekers en de (full) contactsporten is  georganiseerd sporten tot 1 september 2020 niet mogelijk.

Verdiep je in de voeding

Wanneer je er nog niet aan bent begonnen ga het dan nu zeer zeker doen. Verdiep je je in je voeding. Dat wat je dagelijks eet moet ook in verhouding staan met je prestaties. Werk je thuis haal je dan nog wel je 10.000 stappen. Sport je normaal 5 keer in de week red je dit nu nog steeds of ben je helemaal niet meer vooruit te branden? Het kan ook andersom, deed je niks en wandel je nu erg veel en vindt je Urbansporten toch eigenlijk best wel leuk dan is het ook nu belangrijk dat je op je voeding gaat letten.

Leren begrijpen

Is de leerstof over voeding vervelend om te lezen? Nee niet als je het leuk vindt om je hierin te verdiepen. Wel als je er totaal niks mee hebt. Wat moet je eten en drinken als je iedere dag 10 – 15 kilometer gaat wandelen. Wat moet je doen als je bent begonnen met start to run of misschien wel nu wekelijks je rondjes maakt op de fiets. Het kan best zo zijn dat je uren bezig bent met het bepalen wat nodig is voor je lichaam in optimale shape te krijgen of te houden.

Kom je er zelf niet uit ga dan niet te veel en moeilijke vragen aan jezelf stellen. Nee stuur me dan gerust een app of neem per mail contact met mij op en dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.