• Hoofdstraat 91 - 6436CD - Amstenrade
  • Ma.- Vrij.: 08.00 tot 18.00 uur
Hoe kan ik u helpen?

erken je dat gevoel, je komt thuis de tas gaat in de kast en je ploft neer op de bank! “ik doe vandaag lekker niks meer”  Terwijl je weet dat je eigenlijk naar de sportschool zou gaan.  Voor welke redenen zou je nu wel gaan? 6 Redenen om te gaan sporten

Reden 1: Je gaat altijd voor je zelf en nooit voor een ander, je kunt wel samen sporten maar je hebt een eigen einddoel. Hoe vaker je niet gaat hoe langer het duurt voor je het einddoel gaat behalen. Motiveer je zelf en ga sporten.

Reden 2: Wanneer je moet gaan sporten heb je geen zin en zoek je een excuus. Op het moment dat je bent geweest kom je met een voldaan gevoel de sportschool uit en ben je “lekker vermoeid”

Reden 3: Nu iets waar ik zelf ook wel goed in ben, laat zien dat je bent geweest. Maak een selfie in de sportschool en deel dit met je vrienden. Zo krijg je altijd leuke reacties die motiverend werken. Laat niet alleen zien dat je gaat maar laat ook zien dat je bent geweest.

Reden 4: Als iets niet lukt geef dan niet meteen op. Ik zelf train 8×8 setjes van 30 seconde achter elkaar er dan pas een halve minuut rust. Wanneer ik een mindere dag heb doe ik toch mijn best maar haal ik het niet dan schaam ik me ook niet. Je moet doorzetten, incasseren, motiveren en stimuleren. Denk maar aan mijn spreuk van deze week, op het moment dat je denkt aan opgeven heb je al verloren.

Reden 5:Tegenwoordig werkt bijna iedereen 7 dagen in de week, heb je stress aan je hoofd zoek dan de sportschool. Je agressie kun je er zo uit sporten en geeft je ook een voldaan gevoel.

Reden 6: Maak het niet mooier dan het is, de coverbladen met de wasbordjes erop zijn mooi en motiveren misschien maar vergeet niet dat je daar heel hard voor moet werken, gezond voor moet eten en je zelf moet blijven motiveren!

doorzetten, incasseren, motiveren en stimuleren