• Hoofdstraat 91 - 6436CD - Amstenrade
  • Ma.- Vrij.: 08.00 tot 18.00 uur
Hoe kan ik u helpen?

Julie Kretzers is Miss Health Limburg 2022

Julie Kretzers -misshealth2022-sportvoedingscoach

Afgelopen vrijdag 18 maart 2022 mocht ik in een bomvolle Maaspoort in Venlo tijdens de finale van de Miss Beauty of Limburg vol trots de titel Miss Health Limburg 2022 uitreiken.

Wie maakt er kans op deze titel.

Gedurende het hele traject krijgen de missen fotoshoots, catwalk training, socialmedia training, een sportdag bij Anytime in Sittard en zetten ze zich in voor het goede doel “De Linda Foundation“. Het thema Health staat ook op het programma. De dames krijgen niet alleen uitleg over gezondere en verantwoordelijke keuzes ook de thema’s slaap en mindset staan op het programma. Gedurende het traject worden er ook een aantal challenges gehouden en wordt er overall gekeken hoe iemand zich qua health inzet.

Julie Kretzers -Miss Health Limburg 2022

Extra lastig

Dit jaar was het extra lastig, een grote groep dames ging er fanatiek tegenaan en ging de strijd gelijk op. Uiteindelijk was Julie Kretzers uit Sittard de fanatiekste en mag ze dit jaar de titel “Miss Health Limburg 2022” dragen.

Later op de avond behaalde de Sittardse ook de titel Miss Teen of Limburg 2022. Dit betekent automatisch dat ze mee gaat strijden in het landelijke traject. De finale daarvan is in Studio 21 te Hilversum.

4 Replies to “Julie Kretzers is Miss Health Limburg 2022”

  1. Wat een topper!! gefeliciteerd met deze mooie prijs.

  2. Wat een sensatie! een Miss in Sittard whoppa 😉

  3. Gefeliciteerd met deze mooie prijs. Ik denk dat je ook nationaal hoog gaat eindigen.

  4. Heel goed dat jullie hier ook opletten.

Comments are closed.