• Hoofdstraat 91 - 6436CD - Amstenrade
  • Ma.- Vrij.: 08.00 tot 18.00 uur
Hoe kan ik u helpen?

Een helpende hand nodig om te top te bereiken.

Helpende hand ondersteuning voeding - sportvoedingscoach.eu andre mostard

DUURZAME KEUZES BEHALEN EEN HOGER RENDEMENT.

Het personeel is het grootste en belangrijkste kapitaal van een onderneming. Hoe beter opgeleid en gemotiveerder  je personeel is, des te groter de omzet is. Wat vaak wordt vergeten, is de vitaliteit van de personeelsleden. Is dat een zorg voor de werkgever? heb je wel eens stil gestaan bij de hoogte van de kosten van ziekteverzuim? We werken steeds meer en langer. Daardoor ontstaat vaak werkstress. Hoe zorgt uw personeel, onderkent u de waarde van uw grootste kapitaal? Doe je er alles aan om ze vitaal te houden en houd rekening met duurzame inzetbaarheid!

Hoe beter uw personeelslid in zijn vel zit hoe optimaler een personeelslid inzetbaar is. De ambities van de werkgever, maar ook van het personeelslid, zijn dus belangrijk en dienen optimaal op elkaar te worden afgestemd Hoe gemotiveerder de mensen in het bedrijf zijn, hoe meer ze over hebben voor hun werkgever. Ze werken dan namelijk met veel plezier en stralen dit ook uit. Hoe fitter een medewerker, hoe tevredener een werkgever.

EEN MISSIE EN EEN VISIE WERKEN ALTIJD DOELGERICHT TOT EEN GOED EINDRESULTAAT

Als organisatie heb je een beleid en een missie. Om die doelen te kunnen realiseren, is het belangrijk om ook de vitaliteit van de personeelsleden te waarborgen. Het gaat daarbij niet alleen om de inzetbaarheid maar vooral ook om de efficiency Wanneer je voor je personeelsleden op het gebied van gezondheid, motivatie, kennis maar ook privéleven een steentje kunt bijdragen, zal dit echt door de medewerker gewaardeerd worden. Zakelijk gezien zal ook de boekhouder dit merken. Een duurzaamheidsbeleid en hoe je hier mee is dus een van de speerpunten die steeds vaker bij een organisatie wordt vastgelegd.

DE TOP VAN DE BERG IS BIJ IEDERE PERSOON ERGENS ANDERS.

Voor iedere organisatie geldt dat dit een berg is die beklommen moet worden. Deze berg zal altijd stijl omhoog gaan tot je de top hebt bereikt. Eenmaal aan de top zal de organisatie precies moeten weten hoe aan de top te blijven om hun doelstellingen te kunnen evenaren. Helaas zijn er te veel organisaties die niet weten hoe ze met het duurzaamheidsbeleid moeten omgaan, wat de kosten zijn en hoe het moet worden aangepakt. De kosten blijven daardoor stijgen en de productiviteit neemt hierdoor af.

Waarom dan niet gewoon de koe bij de horens vatten? Plan een vrijblijvende afspraak in!