• Hoofdstraat 91 - 6436CD - Amstenrade
  • Ma.- Vrij.: 08.00 tot 18.00 uur
Hoe kan ik u helpen?

Druk, druk en druk,

Dat was het eerst het verhaal over de suiker dan is het nu de tijd. Letterlijk de tijd!

Als we het druk hebben dan vergeten we nog wel eens de tijd. Niet dat we dan overal lang bij stil blijven staan, nee de tijd dat we in totaal nodig hebben. Even snel de winkel in, even snel voorbij de kapper, nog even snel koken en oja nog even snel eten. Dan niet vergeten dat we nog moeten sporten en bijna vergeten we moeten ook nog wel eens een toilet bezoek doen. De tijd is een kostbaar iets. Tijd hebben we allemaal en ook weer allemaal niet. Het enige wat we die dag willen doen is alles zeer snel.
Yoh relax, doe eens normaal zou ik zeggen.

Tel eens tot 10 en adem een diep in en diep uit. Waarom als een gek alles snel willen doen als je zelf al weet dat snel zijn niet het beste is. Je vergeet namelijk al zeer simpele dingen. Is het niet in de winkel de kipfilet dan is het wel bij de kapper de kleur in je haar. Hoe dan ook er is er nog nooit iemand beter van geworden wanneer je alles veel te snel wilt doen.

Wat dan wel; maak eens een lijstje wat je allemaal moet doen en zet er eens een datum achter. Geef het dan ook eens een punt eraan, 1 voor minst belangrijk en een 5 voor zeer belangrijk. Even voor de duidelijkheid wc papier moet een 5 hebben ?

Bedenk je ook eens in welke route je wilt rijden. Het is een beetje krom om vanuit Eindhoven via Maastricht naar Groningen te gaan. Wel gezellig maar dan heb je ook echt gewoon ruim 600 km op de teller staan. Tot slot stel je ook eens te vraag of er iemand anders iets voor je kan doen. Moet je zelf de kleren ophalen bij de stomerij of kan dit niet een familielid doen?

Hoe dan ook tijd is kostbaar ga er goed mee om dan heb je zelf minder stress.