• Hoofdstraat 91 - 6436CD - Amstenrade
  • Ma.- Vrij.: 08.00 tot 18.00 uur
Hoe kan ik u helpen?

wanneer je met de feestdagen eens iets anders wilt eten

Zo meestal aan het einde van het jaar komen de feestdagen weer ter sprake. Wie doet wat, waar ga je eten en wat willen we gaan doen. Het afgelopen jaar 2018 waren we uitgenodigd bij mijn schoonmoeder. Nu kan ze lekker koken en tovert ze heerlijke gerechten op de tafel. Dit jaar wilde ze eens wat anders. “Ik ga wat bestellen riep ze” Leuk maar wat ga je dan bestellen en nog belangrijker bij wie?

De keuze viel op Chapeau catering uit Hoensbroek. Deze had al in oktober 2018 een mooie Facebook advertentie staan en het feestdagenmenu was via een link te downloaden.

Reservering

Het kosten 2 dagen overleg om het ruime feestdagen aanbod door te nemen. Zo moest er rekening gehouden worden met een deel glutenvrij en mijn schoonmoeder wilde vooral lekker eten en een tikkeltje apart. Via een simpele mail gaf ze haar bestelling door met daarbij de speciale wensen (Deel moest glutenvrij zijn). Binnen  een dag had ze de bevestiging per mail.

Ook de amuses waren lekker en verrassend

Extra aandacht

2 weken vooraf aan de kerst nam Chapeau Catering telefonisch contact met mijn schoonmoeder op. Zo werd het menu doorgelopen en werden er nog even specifieke vragen gesteld rond het glutenvrije eten. Fijn die extra aandacht want in het verleden is dat wel eens bij een andere leverancier mis gegaan. Vol vertrouwen was het dus wachten op de feestdagen.

Warm is warm en de bezorging is perfect

Als je warm eten besteld dan verwacht je ook dat het warm is. Om 17.30 uur moest er geleverd worden en stipt 17.25 uur stond er een vriendelijke jongeman op de stoep met een aantal kratten en de benodigdheden. Het werd netjes uitgestald en samen met mijn schoonmoeder werd er gecontroleerd of dat wat er besteld was ook aanwezig was. Alles picobello in orde zelfs het gedeelte dat glutenvrij moest zijn was netjes apart verpakt in een aparte krat en waarom duidelijk stond vermeld “let op Glutenvrij”

PRIJS & KWALITEIT

Voor de prijs kun je het niet zelf doen. Althans in vergelijking met andere cateraars en keuzes die je krijgt is dit echt betaalbaar. Er is voldoende voor iedereen en ik weet wel zeker dat je niet alles op krijgt. Ook de kwaliteit is goed, het vlees is mals, de groentes zijn vers en ook de bijgerechten zijn van goede kwaliteit. Het lijkt niet op een opgewarmd prutje dat je moet gaan eten.

Allergieën, Intolerantie & biologisch verantwoord

Wat opvalt is dat Chapeau Catering heel gemakkelijk meedenkt en kan inspelen op allergieën of intolerantie. Ze leveren op dat dan ook echt maatwerk. Wil je graag biologisch verantwoord eten dan is ook dat mogelijk. Je betaald dan misschien wel wat meer maar je proeft het ook echt.

CONCLUSIE:

Wil je lekker en betaalbaar met de feestdagen in eigen huis toch buiten de deur eten en genieten van de fijnste ambachtelijk bereide gerechten. Neem dan eens een kijkje op de website van Chapeau Catering (www.chapeaucatering.nl ) of op hun Facebook pagina.

Hier vindt je het feestdagenmenu van 2019

Hou er wel rekening mee dat je moet (ruim vooraf) reserveren een dag voor de kerst bestellen zal niet mogelijk zijn. De factuur, die ontvang je een kleine week vooraf!

ZIT IK BINNENKORT BIJ U AAN TAFEL?

Ik schijf ieder jaar een paar recensies en wellicht zit ik binnenkort bij u aan tafel.  Wilt u meer informatie hierover neem dan contact op via het onderstaande formulier.