• Hoofdstraat 91 - 6436CD - Amstenrade
  • Ma.- Vrij.: 08.00 tot 18.00 uur
Hoe kan ik u helpen?

Maandagochtend zit jij in de kopgroep en niet achterin de waaier.

Goede morgen, Herken je dat gevoel dat je op de maandagochtend wakker wordt en denk! had ik nog maar een dagje langer vrij. Geloof me dat gebeurt mij ook wel eens een keer. Niks is vervelender dan dat je de start van de week mis loopt. Zie het als wielrennen daar wil je niet achter in de waaier rijden maar voorin! de kopgroep die is belangrijk. Zo geldt het ook met de maandagochtend. Hoe sterker je de maandagochtend start hoe beter je in de pedalen zit  en je lekker voorin kunt rijden.

Je komt op je werk en moet de mailtjes verwerken die je vrijdagmiddag al niet meer hebt beantwoord. Je wilt graag een planning maken voor de werkweek maar komt er achter dat een collega ziek is geworden. Allemaal zaken waar je niks aan kunt doen en wat je niet 123 kunt veranderen. Waar je wel voor kunt zorgen is een goed ontbijt!

Mijn ontbijt

  • Speltwafels (100% spelt lage afname suikers)
  • Huttekase met kwark (van Danone)
  • Kiwi (vitamine en vezels)
  • Aardbeien (vitamine)
  • Doperwten spread (mineralen en een beetje zout)
  • Geitenkaas 30+ (eiwitten en vetten)
  • Komkommer  (vocht)
  • Blauwe bessen jam (zelf gemaakt dus weinig suiker)
  • Kruidenthee van de speciaalzaak Eikenderveld (vraag maar voor Yara ze kan je het goede advies geven)

Ik krijg zo koolhydraten, eiwitten en een lage hoeveelheid vetten binnen. Omdat ik kruidenthee drink is dit zonder toevoegingen en zal mijn lichaam geen cafeïne binnen krijgen.