Leestijd: 2 minuten

Sporten is voor veel mensen prestatiegericht, maar waar moet je nog meer aan denken als je een goede sporter wilt zijn? Een goed persoonlijk voedingsschema, dieet, gezond afvallen en wellicht wil je ook uitgebreid voedingsadvies of persoonlijke begeleiding. Binnen de (top)sport gaat het vaak over de kleine verschillen. Als je zelf het maximale resultaat wilt behalen uit je sport in combinatie met je voeding, dan ben je bij Sportvoedingscoach op de juiste plaats.

Een groot internationaal netwerk en jarenlange persoonlijke ervaring in de topsport vormen een gezonde mix om jouw prestaties en voeding te verbeteren op weg naar succes. Voedingsschema, sportdieet, sportvoeding, voedingssupplementen, voedingsadvies alle informatie op deze website is speciaal voor jou beschikbaar en samengesteld, zodat jij op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen!

De Sportvoedingscoach

Mijn naam is André Mostard (linksboven op de foto) en al ruim 30 jaar actief in de (korfbal) sport. Met een zeer brede interesse in de actieve sporten waarbij de sport veel energie vraagt van het lichaam.

In 2003 hebben we onder grote publieke en mediabelangstelling samen met 2 teamgenoten, mijn vrouw en ik een poging ondernomen om het oude werelduurrecord koppelschieten te verbreken. Onder tropische omstandigheden (28 graden) en vooral veel zon zonder schaduw hebben we op 21 juni 2003 een geslaagde poging ondernomen.  Met name de verzorging hierbij was erg belangrijk. Je kunt namelijk zo veel mogelijk trainen maar als de innerlijke verzorging niet goed is dan kan er nooit een geslaagde recordpoging komen.

De club zorgde voor de fysiotherapeut en masseur die constant aanwezig waren en voor de innerlijke verzorging deed de kantine ook goed hun best.

Persbericht: 

Korfschieten: Het nieuwe wereldrecord Korfschieten veldkorfbal (geregistreerd door het KNKV) staat sinds 21 juni 2003 op naam van Korfbalvereniging MARIARADE in Hoensbroek. Albert Oosting, Nicolette Kamminga, Sonja en André Mostard scoorde in 13 uur 2 min en 4 sec bij een temp van 28 graden 2200 doelpunten.