Als bedrijf is het mogelijk om tijdens een fitweek of in het kader van een gezonde levensstijl workshops te laten geven door de Sportvoedingscoach. Arlanxeo een van de bedrijven die hier gebruik van maakt was er zeer tevreden over en liet dit nogmaals weten.

André heeft op Arlanxeo een vijftal voorlichtingen gegeven vwb voeding in continu dienst.
Dit gebeurde steeds op de middagdienst omdat dit meestal de dienst is waar hier ook even tijd voor vrij gemaakt kan worden.

De leeftijd van het personeel varieert van 20 t\m 65 jaar en betreft zowel mannen als vrouwen.
En uit ervaring weet ik dat het personeel sceptisch is en voor kritisch tijdens presentaties.
Maar tijdens de evaluatie over de voorlichtingen van Andre kwamen er alleen maat lovende woorden.
Andre zelf een praktijk man wist zelfs op de meeste kritische vragen toch een leuk antwoordt te hebben vaak op een leuke en naar praktijk gericht .

Het is dan ook moeilijk om deze mensen te overtuigen dat ze eet gewoonte moeten aanpassen Cq verminderen .Maar ook hier speelde Andre goed op in beantwoorde de vragen op vakkundige wijze en gaf voorbeelden hoe het ook anders kon.
Niet uit het oog verliezend dat er ook nog moeten worden gewerkt met de overgebleven energie.
Kortom leuk en de moeite waard en we zijn met de werkgroep van Fitweek aan het kijken hoe we hier een vervolg aan kunnen geven

Ook voor het kantoorpersoneel was er een presentatie die als een echte Eye opener werd gezien. Duidelijke uitleg met goede voorbeelden en onderbouwde antwoorden.

 

Namens de werkgroep.