Leestijd: < 1 minuut

Een korte tijd na het winnen van haar titel “Miss Beauty of the Netherlands 2015” is Kanita gekoppeld aan André Mostard. André is een voedingscoach en hij begeleidt onder andere professionele (top)sporters en individuen die sportprestaties, voeding of levensstijl willen veranderen. Zo is André vaak te vinden bij de voetballers van Roda JC en begeleidt hij ook olympische sporters. Ook op mentaal vlak kunnen de mensen bij André Mostard terecht.

Kanita beschikte al over de nodige kennis over voeding voordat André haar persoonlijke voedingscoach werd. Toch geeft Kanita aan dat zij nu een compleet beeld heeft gekregen over het voedingspatroon dat zij dient te hanteren. André heeft een persoonlijke voedingsanalyse uitgevoerd en op basis van zijn waarnemingen en richtlijnen heeft Kanita haar eetgewoontes aangepast waardoor zij zich energieker voelt. Een persoonlijke voedingscoach zoals André kan zij iedereen aanbevelen die van plan is om zijn fysieke maar ook psychische welzijn te optimaliseren.

André zal dit jaar ook alle provinciale missen van Nederland helpen met hun voeding tijdens onder andere de finaleweek en de finale. Daarnaast zal hij de landelijke winnaressen voor het komende jaar ook onder zijn hoede nemen.