Leestijd: < 1 minuut

Een los consult kan dat ook!

Graag snel antwoord op een aantal vragen? Dat kan ook bij de Sportvoedingscoach. Er kan een los (telefonisch) consult geboekt worden. Hierin maken we een korte profielschets en geven we duidelijke antwoorden op de gestelde vragen. Van dit consult wordt geen verslag gemaakt.

Afspraak

Wil je graag een (telefonische) afspraak maken? Dan kun je het beste het contactformulier invullen en kiezen voor de optie “los consult”. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kosten

De kosten voor een consult bedragen € 100,00 per uur, met een minimum van 1 uur. Besluit je op een ander tijdstip toch voor een voedingsanalyse of een uitgebreid programma te kiezen, dan worden de kosten van het consult in mindering gebracht

Vervolgtraject

Wanneer blijkt dat een traject van drie of zes of negen maanden te kort is en je langer ondersteuning wilt om eventuele nieuwe doelen te realiseren, kun je kiezen voor een vervolgtraject van drie maanden. Dit traject bestaat uit vijf afspraken waarbij tussentijdse coaching per email of telefonisch contact mogelijk is.

Kosten:

De kosten voor dit vervolgtraject bedragen € 175,00, het vervolgtraject kan alleen afgesloten worden wanneer er vooraf een Persoonlijk Traject is gestart