Let op de volgende groep gaat starten medio juni.

In samenwerking met een van de kwaliteitspartners VHealth uit Valkenburg gaan we Fit met voeding aanbieden. Wil je meer leren over voeding? Of wil je beter kunnen presteren in de sportschool of op het trainingsveld? Dan zijn deze drie seminars iets voor jou! Natuurlijk kun je deze bijeenkomsten ook volgen omdat je het gewoon leuk vindt om met je lichaam en gezondheid bezig te zijn. Tijdens de bijeenkomsten deelt Sportvoedingscoach Andre Mostard alle tips en tricks op het gebied van voeding, sport en supplementen.

Wat kun je verwachten?

De ins en outs over gezonde voeding, sport specifieke voeding en supplementen. Een veelheid aan onderwerpen komt aan bod. Heb je brandende vragen? Tijdens de uitgebreide vragenronde na iedere bijeenkomst is daar alle tijd voor. Uiteraard gaan we samen met een PT (Personal Trainer ) in de praktijk aan de slag. Zorg er dan ook voor dat je de sportkleding bij je hebt.

Wanneer?

Zaterdag 12 mei 13.00 – 15.00 uur (geweest)

Zaterdag 26 mei 13.00 – 15.00 uur (geweest)

Zaterdag 09 juni 13.00 – 15.00 uur (geweest)

Waar?

VHealth

De Valkenberg 3c

Valkenburg aan de Geul

Spelregels:

De kosten voor deze 3 seminars bedragen €49,00 en dienen vooraf betaald te worden. Bij aanmelding ontvang je per email de factuur en andere informatie over de drie seminars.

De aanmelding is pas definitief wanneer de betaling voldaan is en u van ons de bevestiging hebt ontvangen.

Om de kwaliteit te waarborgen gaan de seminars door bij minimaal 8 en maximaal 20 deelnemers.

  1.