Sylvana buschek - Miss Beauty Limburg

Bootcamp vond plaats op 2 april 2016 te Valkenburg bij sporthal Vhealth. Toen iedereen aanwezig was ging de dag beginnen. De miss teens en miss beauty's werden in 2 groepen verdeeld.

Ik doe mee aan miss beauty of Limburg 2016 en werd dus ingedeeld bij de beauty's. Vervolgens hebben wij ons gewogen bij onze voedingscoach André Mostard.

Hierover stuurt André naar iedere miss haar passende voedingsschema. Dit vind ik persoonlijk zeer prettig, omdat ik vaak weinig tijd heb waardoor ik niet goed eet.

Na het weeg moment hebben wij een uur uitleg gekregen van André Mostard over gezonde voeding, ongezonde voeding, persoonlijke ervaringen betreft voeding en wat jouw lichaam nodig heeft om in conditie te blijven.

Allemaal erg interessant en handig natuurlijk tijdens zo'n wedstrijd als miss beauty of Limburg.

Na de uitleg van onze voedingscoach André Mostard was de mogelijkheid om te genieten van de gezonde lunch en smoothies wat de vrouw en kinderen van André voor ons klaar had gemaakt. Het was gezond en lekker! Dus bij deze hartstikke bedankt!

Na de lunch begon deel 2 van onze bootcamp.De teens die eerder deze dag al gesport hadden bij Gaston gingen nu na Andre Mostard voor de uitleg over voeding.

Wij miss beauty's kregen nu een uur sporten gegeven door Gaston Verstegen van Vhealth. Dit sportonderdeel bestond uit allemaal verschillende oefeningen, zodat alle spieren in het lichaam aan pas kwamen. Ik vond het erg zwaar maar zeker leuk om te doen, zodat je van jezelf weet wat je beter moet trainen aan je lichaam. Gaston bedankt voor deze training! 

Na het sporten was er nog een mogelijkheid om te douchen. Ik heb dit zelf thuis gedaan. Bij Vhealth was alles goed verzorgd en ik geloof dat wij ons alle kostelijk hebben vermaakt. Op het einde kregen we nog uitleg van Anke Geven over de andere activiteiten van de miss verkiezingen. Als laatste hebben we nog even een paar leuke foto's gemaakt voor te delen op social media. 

Al met al wil ik iedereen bedanken wie deze dag mogelijk heeft gemaakt. Voor vragen kun je natuurlijk altijd bij mij terecht op  Sylvana buschek facebookpage.

Met vriendelijke groetjes,

Sylvana Buschek

Miss beauty of Limburg 2016

Sylvana buschek - Miss Beauty Limburg = Sportvoedingscoach

Sms Poll Limburg Sylvana naar 3010
Let op dit kost €1.10 per ontvangen bericht