Chronisch ziek zijn en voedingsgerelateerde problemen kunnen vaak door de Sportvoedingscoach worden opgelost

Naam: Anoniem *

Periode:  Augustus 2013- Maart 2014

Toen ik 15 jaar was werd in oktober een chronische ziekte bij mij geconstateerd. Deze ziekte heeft in totaal drie jaar geduurd tot dat ik weer naar school en sporten kon. Aangezien ik door deze ziekte al mijn spieren en eetlust was verloren. Heb ik veel moeite gehad om na de ziekte weer op een normaal levensniveau te komen. Ik had in totaal 17 kilo ondergewicht en was heel erg vermoeid. Mijn eetpatroon was ook helemaal niet in orde. Ik at erg ongezond en nam geen voeding tot me die belangrijk is voor het lichaam.

Toen ik na mijn ziekte ben begonnen met revalideren 3x in de week bij Sport- Rehab (Stofberg) kwam ik ook in aanraking met de Sportvoedingscoach André Mostard. Ik heb mijn problemen aan hem voorgelegd en hij is meteen begonnen om me hiermee te gaan helpen. We zijn begonnen een voedingsanalyse te maken waarbij ik 7 dagen moest bijhouden wat ik allemaal op een dag at. Toen ik eenmaal de analyse terug kreeg en André mij alles uitlegde wat belangrijk voor mij was. Schrok ik wel even. Ik moest mijn hele eetpatroon omgooien om mijn doel te gaan bereiken en weer op een normaal gewicht te komen.

Resultaat

Toen ik startte met de analyse woog ik 47,5 kilo inmiddels zijn we een half jaar verder en weeg ik 56,6 kilo. Dit is voor mij een hele vooruitgang. Ik werk nog steeds heel hard bij de revalidatie. Bij Sports- Rehab en met dank aan André is mijn levenskwaliteit een heel stuk vooruit gegaan.

Een sportieve groet gewenst

* De persoon in kwestie wenst anoniem blijven.